0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@UEFA

OGLASILA SE I UEFA NAKON SKANDALA: Lažne ulaznice su krive za gu

Objavljeno: 29.05.22 u 11:15

Oglasila se i krovna organizacija evropskog fudbala.

Real Madrid je minimalnim trijumfom nad Liverpulom došao do 14. titule prvaka Evrope. Ipak meč je obeležilo i kašnjenje od više od pola sata, što je prvi put u istoriji takmičenja pod ovim imenom, dugo se smatralo da su navijači krivi za to, ali se Liverpul najpre oglasio saopštenjem. Nakon toga se oglasila i UEFA koja kaže sledeće.

„Pred meč su kapije na kojima su bili Liverpulovi navijači bile blokirane od strane hiljada navijača koji su kupili lažne ulaznice koje nisu radile na kapiji. To je napravilo veliku gužvu među ljudima koji su probali da uđu“, stoji u saopštenju UEFA.

„Kako su ljudi nadolazili policija je morala da ih rastera suzavcem. UEFA žali zbog onih koji su propatili zbog ovih incidenata i ubrzo će razmotriti dalje korake sa francuskom policijom i Fudbalskim savezom Francuske“.

Videćemo kakav će epilog ova priča imati na kraju, ali sve su prilike da je više strana krivo za sveopšti haos u Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter