0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Ibrahimović je ovim videom zgrozio fanove, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 19:51

Ovo nije nimalo prijatno.

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović morao je pre neki dan da se podvrgne operaciji levog kolena, kako bi se rešila nestabilnost zbog ranijeg zahvata na prednjim ukrštenim ligamentima.

Zbog hirurškog zahvata, fudbaler Milana moraće da provede van terena najmanje sedam meseci, a ugovor sa italijanskim klubom mu ističe krajem juna.

Mnoge zanima gde će Zlatan nastaviti karijeru, a nije isključena opcija da čuveni napadač ovog leta okači kopačke o klin.

– Poslednjih šest meseci igrao sam bez ukrštenih ligamenata u levom kolenu, koje je bilo otečeno. Mogao sam da treniram sa ekipom samo 10 puta u poslednjih pola godine, a za to vreme primio sam više od 20 injekcija. Pio sam svaki dan lekove protiv bolova, a jedva da sam spavao. Nikada nisam toliko patio na terenu i van njega. Učinio sam nemoguće mogućim. U mislima sam imao samo jedan cilj, da svojim saigračima i trenerima donesem titulu šampiona Italije, jer sam im dao obećanje. Danas imam nove ligamente kolena i još jedan trofej – napisao je Ibrahimović nedavno na svom Instagramu.

Sada, 40-godišnji fudbaler je na objavio pomalo šokantan video snimak, na kome se vidi kako mu doktor izbacuje vodu iz kolena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter