0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Head coach Dejan Stankovic (L) of Crvena Zvezda shake hands with the head coach Aleksandar Stanojevic (R) of Partizan prior to the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NA TOPČIDERSKO BRDO STIŽE MNOGO PARA: ‘Večiti’ trljaju ruke, Almerija se plasirala u Primeru a Zvezda i Partizan će lepo zaraditi zbog toga!

Objavljeno: 29.05.22 u 23:32

Večiti imaju razloga za zadovoljstvo.

Uspela je Almerija da obezbedi plasman u Primeru, a velike zasluge pripadaju bivšem fudbaleru Partizana Umaru Sadiku koji je postigao izjednačujući gol za svoj tim.

Nakon prvih 45 minuta Almerija je gubila od Leganesa rezultatom 2:1, a onda je na scenu stupio Umar Sadik. Almeriji je bod trebao za plasman u elitu, a da tako bude pobrinuo se bivši golgeter Partizana koji je u 53. minutu navijačima španskog kluba priredio veliku radost.


Ovaj uspeh Almerije i te kako ide na ruku Partizanu, koji će na ime bonusa inkasirati tri miliona evra.

Takođe, vredi pomenuti da će ulaskom Almerije u Primeru lepo zaraditi i Crvena zvezda. Naime, tim iz Ljutice Bogdana će na ime klauzule za Srđana Babića dobiti 1.1 milion evra. Podsetimo, Babić je dres Almerije nosio kao pozajmljen igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter