0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL IZDAO SAOPŠTENJE: Evo ko je kriv za kašnjenje finala!

Objavljeno: 29.05.22 u 08:13

Redsi se oglasili.

Fudbaleri Real Madrida postali su novi prvaci Evrope. Izabranici Karla Anćelotija savladali su Liverpul sa 1:0 pred krcatim tribinama Stad de France u Parizu. Jedini pogodak na utakmici delo je Vinisijusa Juniora u 59. minutu. Real je sa samo tri šuta na meču stigao do 14. trofeja prvaka Evrope u istoriji kluba.

Ipak meč je obeležilo i kašnjenje od više od pola sata, što je prvi put u istoriji takmičenja pod ovim imenom, dugo se smatralo da su navijači krivi za to, ali su se Redsi oglasili saopštenjem, a sve više je navoda da su organizatori zapravo zakazali.

„Razočarani smo problemima u vezi sa ulaskom na stadion i slomom bezbednosnih barijera na koje su navijači Liverpula naišli ove večeri na stadionu ‘ Francuska’. Ovo je najveći meč u evropskom fudbalu i navijači ne bi trebalo da dožive scene koje smo videli večeras. Zvanično samo podneli zahtev za istragom, koja će okriti uzroke ovih neprihvatljivih problema“, stoji na zvaničnom sajtu Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter