0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KURTOA: ‘Englezi me nisu svrstavali ni među 10 najboljih golmana! To je nepoštovanje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 17:24

Briljirao je Kurtoa na golu kraljevskog kluba!

Bez obzira što Vinisijus Junior postigao pogodak vredan osvajanja Lige šampiona, glavni junak Real Madrida u pohodu na 14. trofej namenjen prvaku Evrope je Tibo Kurtoa. Neverovatni čuvar mreže briljirao je na golu madridskog velikana. Kurtoa je poput hobotnice, zaustavio je svaki protivnički udaraca, a bilo ih je mnogo.

Po završetku meča Kurtoa je govorio za medije.

Belgijski reprezentativac je istakao da ga u Engleskoj nisu ubrajali ni među 10 najboljih čuvara mreže:

-Ranije, dok sam branio u Engleskoj, nisam dobijao dovoljno poštovanja.. Odgovorio sam na to u Parizu. Želeo sam da zaradim njihovo poštovanje – kazao je Kurtoa.

Tibo je otkrio koliko mu znači ‘ušati’ trofej.

-Neverovatno je, toliko godina, toliko rada. Došao sam u klub mog života. Video sam mnoge da me kritikuju. Pokazali smo ko je kralj Evrope. Niko nije mogao da mi oduzme želju da osvojim Ligu šampiona. Morao sam da zaustavim Salaha, bilo je ludo. Žao mi je jer nisam bio na bratovoj ženidbi, ali će u ponedeljak izaći pred matičara i tada ću biti uz njega – istakao je Belgijanac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BeanymanSports (@beanymansports)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter