3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ DAO ODGOVOR O PARTIZANU: Evo da li će nekadašnji selektor Orlova preuzeti crno-bele!

Objavljeno: 29.05.22 u 15:09

Evo da li se vraća u Srbiju.

Fudbaleri Partizana drugu godini u nizu ostali su bez trofeja, a epilog svega bio je odlazak doskorašnjeg trenera – Aleksandra Stanojevića. Mnogo imena je u opticaju, deluje da se najglasnije pominjalo ime Mladena Krstajića, ali evo šta je nekadašnji defanzivac crno-belih rekao povodom toga.

– Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača, i nije tajna da sam veliki Partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu – rekao je Mladen Krstajić za “Novosti”.

Ivica Iliev je pomenuo da postoji spisak od pet trenera, a ko će biti novi na vreloj Partizanovoj klupi, saznaćemo početkom nedelje.

0
0

3 Komentara

  1. Moze i Murinjo da dodje ali dok je ove uprave, nema nam spasa. Ser Aleks je od prosecnih fudbalera napravio rezultate za pamcenje a bilo ko drugi da dodje na njegovo mesto moze samo da sanja ujednacenu trku sa komsinicom. Uprava ne moze jedno normalno pojacanje da dovede jer niko nece da igra za dzabe vec dovodi one bivse koji ne mogu da opstanu u inostranstvu i sa njima prave dil. Bas sam radoznao koga ce da postave za prvog trenera jer niko normalan nece prihvatiti njihovu ponudu, mozda Lazetic, Plavi, Duljaj i njima slicni !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam utisak, da se treneri prosto utrkuju ko će pre da sedne na klupu,,,,Niko se iz uprave neoglašava,,,Jako zanimljivo,,, A sami neće da odu,,,,Vučelin kartel je ojadio,,,,po partijskom zadatku,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter