0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

KLOP NAKON FINALA: Nije išlo kako treba za Real, ali nismo postigli gol! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 12:13

Nemac očekivano razočaran.

Fudbaleri Real Madrida postali su novi prvaci Evrope. Izabranici Karla Anćelotija savladali su Liverpul sa 1:0 pred krcatim tribinama Stad de France u Parizu. Jedini pogodak na utakmici delo je Vinisijusa Juniora u 59. minutu. Real je sa samo tri šuta na meču stigao do 14. trofeja prvaka Evrope u istoriji kluba. Nakon meča svoje utiske je sumirao Jirgen Klop.

„Nije neverovatno, već sasvim normalan rezultat u fudbalu. Imali smo mnogo više šuteva ka golu, ali odlučujuća statistika je apsolutno na strani Madrida. Oni su postigli gol, a mi nismo – to je najjednostavnije objašnjenje u svetu fudbala. Teško je, ali naravno da to poštujemo“, istakao je Klop, da bi se nadovezao:

„Kada je golman zvezda utakmice, nešto ne ide kako treba za drugi tim. Kurtoa je imao tri neverovatne odbrane, ali bih voleo da smo mi imali više šansi tog kalibra. Prilikom treće, poslednje, prekrstili smo prste u nadi da Kurtoa neće uspeti da odbrani, ali to nije dalo rezultat“.

Ovo je drugo finale koje Nemac gubi od Madriđana, prethodno je poražen 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter