0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

KAKVE VESTI ZA NAVIJAČE REALA: Luka produžio ugovor sa šampionom Evrope!

Objavljeno: 29.05.22 u 09:36

Sve bolje i bolje vesti za Madriđane.

Fudbaleri Real Madrida sinoć su svom klubu doneli 14. titulu Lige šampiona, i tako pomerili apsolutan rekord koji verovatno, neće nikada ni biti dostignut jer je najbliži pratilac Milan sa sedam. Finale je završeno minimalnom pobedom Los Blankosa, a strelac jedinog gola je bio Vinisijus Džunior.

Postoji izreka tim koji dobija ne treba menjati, tako Real već osam godina uzastopno, sa manjim korekcijama, drži osovinu tima, a ključni šraf u mašineriji sa Bernabeua jeste već sada jedan od najboljih veznih fudbalera, ako i ne najbolji, svih vremena, Luka Modirć. Hrvatski igrač će i definitivno produžiti ugovor sa klubom iz Madrida.

Potpis bi trebalo uskoro da bude i ozvaničen od strane kluba, a uvek pouzdani Fabricio Romano je na svom Tviter nalogu objavio da će dužina ugovora biti godinu dana. Od kako je došao pre 10 godina iz Totenhema, Luka je neizostavni član ekipe Reala, osvojio je čak pet Liga šampiona, a u međuvremenu se 2018. godine okition najglamuroznijom nagradom od svih, Zlatnom loptom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter