0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

BENZEMA MOŽE I BEZ RONALDA: Najbolji strelac takmičenja ukrasio jednu od najboljih sezona u istoriji!

Objavljeno: 29.05.22 u 11:42

Nestvarna godina za Benzemu.

Fudbaleri Real Madrida postali su novi prvaci Evrope. Izabranici Karla Anćelotija savladali su Liverpul sa 1:0 pred krcatim tribinama Stad de France u Parizu. Jedini pogodak na utakmici delo je Vinisijusa Juniora u 59. minutu. Real je sa samo tri šuta na meču stigao do 14. trofeja prvaka Evrope u istoriji kluba.

Ipak, prvi među jednakima u rosteru tima iz Madrida jeste Karim Benzema, koji je imao sezonu za pamćenje. On je u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona postigao 15 pogodaka, i to kakve je rivale imao protiv sebe.

„Tako smo ponosni na ovaj tim. Zasluženo smo osvojili duplu krunu. Meč je bio težak, ali uvek je tako u Ligi šampiona, posebno u finalu. Izuzetno mi znači osvajanje Lige šampiona po drugi put ovde u domovini“, istakao je Benzema.

Uz osvojenu La Ligu, gde je takođe krunisan najboljim strelcem, Francuz je napokon kompletirao jednu od najboljih sezona u istoriji igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter