0
Fudbal

FOTO: FSS

MOMCI, GLAVA GORE: Završena je prelepa epizoda na Evropskom prvenstvu – ‘Orlići’ su dali sve od sebe, ali Holandija je imala više sreće u penal seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 22:23

Velika šteta.

Na veliku žalost, snovi ‘orlića’ ugašeni su u polufinalu Evropskog prvenstva, pošto je od naše reprezentacije bila uspešnija Holandija, nakon izvođenja penala.

Nakon prvih 90 minuta rezultat je bio 2:2, dok su u penal seriji više sreće imali Holanđani (5:3). Lepo je Srbija otvorila ovaj meč, imali su ‘orlići’ nekoliho sjajnih šansi preko Nedeljkovića i Stankovića, ali je Kuijsten bio na visini zadatka.

Jovan Mijatović je dva puta zaredom pogodio prečku, pa ostaje velika žal što u prvih 45 minuta naša selekcija nije postigla bar jedan gol.

I onda kako to obično biva, usledila je kazna. Na startu drugog poluvremena, Van Dujven je uz veliku sreću zatresao mrežu naše reprezentacije.

Izabranici Radovana Krivokapića uspeli su da izjednače samo tri minuta kasnije, kada je Milošević sjajno skočio posle kornera i doneo radost našim navijačima.

Mijatović je pet minuta kasnije režirao potpuni preokret, za 2:2 pogodio je Slor u 73. minutu.

Što se tiče penala, za Holandiju su bili sigurni Huijsen, Van Hojvel, Agulil, Klajn i Babadi, dok su kod ‘orlića’ pogađali Stankovič, Šljivić i Serafimović, a penal je promašio Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter