1
Domaći fudbal

Bibras Natcho Partizan - Cukaricki Superliga Srbije, Super, Liga Beograd, Srbija 20.4.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ZNAM DA NEĆEMO ODUSTATI’: Jake reči Bibrasa Natha, njegove reči će se svideti Grobarima – predaja ne dolazi u obzir!

Objavljeno: 28.05.22 u 18:20

Navijačima Partizana će se svideti ove reči.

Crno-beli trebaju što pre da zaborave ovu sezonu, koja je bila može se reći vrlo neuspešna. Osim plasmana u 1/16 finale Ligbe konferencija, ‘parni valjak’ nije uspeo da napravi nijedan veći podvig.

Titula je ponovo pripala crveno-belima, kao i Kup Srbije, pošto je Zvezda slavila u finalu rezultatom 2:1, pa je Partizan i ovu sezonu završio bez trofeja.

Sada, sezonu je sumirao jedan od najboljih fudbalera ‘parnog valjka’, Bibras Natho, koji je na svom Instagram profilu najavio još jači Partizan naredne sezone.

Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači! – napisao je iskusni Izraelac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bibars Natcho (@bibars66)


Kako stvari stoje, pred Partizanom je vrlo burno leto, pošto će crno-beli pre svega morati da rekonstruišu igrački kadar kako bi sledeće sezone napravili bolje rezultate.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter