0
Domaći fudbal

Sasa Zdjelar (L) and Guelor Kanga Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘MORAMO DA VIDIMO ŠTA I KAKO DALJE’: Zdjelar utučen posle poraza u Kupu, ali je ipak čestitao Zvezdi na pobedi!

Objavljeno: 28.05.22 u 12:22

Fudbaleri Partizana su u finalu Kupa Srbije izgubili od „večitog rivala” rezultatom 2:1, te su na odmor otišli bez osvojenog trofeja.

Vidno potišteni, unatoč dobroj sezoni iza njih, utiske su izneli Saša Zdjelar, Nemanja Stevanović i Siniša Saničanin.

Imali smo potpuno kontrolu nad utakmicom, ali desile su se dve situacije- jedan šut, stvarno fenomenalan gol, druga situacija gde smo iz našeg napada dobili tu kontru i primili gol. Igrali smo dobro, na kraju nismo pobedili i ostaje žal. Čestitam Zvezdi na sezoni, na ovome što su osvojili, a mi moramo da vidimo šta i kako dalje, jer moramo nešto da menjamo, to je definitivno – zaključio je Zdjelar.

Izuzetno je teško bilo šta reći, zaista. Dali smo svoj maksimum, izginuli smo, mislim da smo bili bolji protivnik. Videli ste i sami kako smo primili dva gola, nismo zaslužili ovo, ali šta da radimo, to je fudbal, to je život, moramo glavu gore. Ne znam stvarno šta bih rekao. Jako nam je teško svima, ali mi smo Partizan, Partizan je institucija, to će uvek da bude tako i moramo da se izdignemo iz ovoga i da sledeće sezone damo i više, jer stvarno izgleda da 100% nije dovoljno da se uzme titula ili Kup, moramo dati 200% – navodi Stevanović.

Pokazali smo da smo bolji, ali očigledno to nije bilo dovoljno. Smatram da nismo imali sreće i na kraju smo izgubili. Velika tuga među nama. Želeli smo za kraj sezone da dođemo do pobede ili trofeja, stvarno smo tako i igrali, ali nažalost to se nije desilo – kazao je Saničanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter