0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Nemanja Dangubic Aleksa Avramovic Zach LeDay Balsa Koprivica EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘MORAMO DA DAMO SVE OD SEBE’: Crno-beli veruju da mogu sutra da pobede Zvezdu, Avramović zna šta njegova ekipa ne sme nikako da radi!

Objavljeno: 28.05.22 u 16:51

Nakon sinoćnjeg poraza u prvom meču finalne serije ABA lige, košarkaši Partizana se prirpemaju za novi meč protiv Crvene zvezde koji je na programu sutra od 20 časova.

Dan između dve utakmice finalne serije u ABA ligi, crno-beli će iskoristiti za analizu i pripremu narednog duela sa Crvenom zvezdom koji je na programu u nedelju, 29.05. od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Kao i u prvom meču, crno-beli će biti gosti, a uoči sutrašnje utakmice, trener Partizana Željko Obradović i bek Aleksa Avramović su izneli svoja očekivanja.

Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču – poručio je Željko Obradović.

Aleksa Avramović je pred sutrašnji meč izjavio:

Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje – naglasio je Avramović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter