7
Domaći fudbal

Ivica Iliev FK Partizan, fudbalski klub 13.1.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ILIEV O ODLASKU STANOJEVIĆA: ‘Bio je na udaru, na prvoj liniji!’

Objavljeno: 28.05.22 u 10:21

Loša sezona za ‘crno-bele’!

Fudbaleri Partizana drugu godini u nizu ostali su bez trofeja, a epilog svega bio je odlazak doskorašnjeg trenera – Aleksandra Stanojevića. U razgovoru za Informer, Ivica Iliev je rekao:

‘Do poslednjeg trenutka verovali smo da će Stanojević ostati trener, tako da nekog drugog nismo ni tražili. Bili smo ubeđeni da će, ako osvoji Kup, ipak odlučiti da ostane. Nažalost, ni jedno ni drugo nije se desilo i tek sad ćemo tražiti novog trenera. Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njh ima svoje prednosti. Ne verujem da ćemo preseći pre sledeće nedelje.’

head coach Aleksandar Stanojevic and Head coach Dejan Stankovic (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Kako i sam kaže, razume odluku Aleksandra Stanojevića da nakon sezone bez trofeja napusti klub.

‘Sa Stanojevićem imam prijateljski odnos, naravno da smo razgovarali nakon što je dao otkaz. Razumem ga. Bio je pod konstantnim pritiskom dve godine, na prvoj liniji, stalno na udaru. Istrošen je i dosta mu je. Žalim mu mnogo sreće u karijeri!’

0
0

7 Komentara

  1. Ni Terza ovako ne bi unistio Partizan , kao sto ste vi poltroni to uradili. Stanoje odradio zadatak, pa sad put pod noge, a sta ti ceekas lazovu nesrecni ??? Hoces da navijaci dodju po tebe ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Napolje lopurde pljuvaliste Đuru frizuru on je mala maca za vas sa njim smo uzimali titule a sa vama čekamo samo neke bombe koje kadabi pale na vas nebi eksplodirale.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako te bre nije sramota olosu jedan?pa Jos imas hrabrosti I smelosti da se oglasis.Pa tebe I celu upravu treba najuriti govnjivim motkama,,SRAM VAS BILO UNISTILI STE PARTIZAN TI,ONA KOMUNJARA I ONAJ VIJAGRA MAN VAZURA POD HITNO DA STE OTISLI IZ KLUBA.Njgora UPRAVA u istoriji kluba zaduzili ste Klub do pucanaj,uh Kako bih vam slatko oduzeo sve sto imate,a nakrali ste se dosa.UPRAVA NAPOLJE I NE CEKAJ TE PRAVE GROBARE DA DODJU DO VAS,NECE JAJIMA NEGO GOVNIMA DA BAS GADJAJU

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne sa ivicom bombom ide cela lopovska i neuka uprava!sta oni uradise partizanu pa ni dusman ne bi za pare uradio. UPRAVA NAPOLJE!

    0
    0
    Odgovori
  5. Nemo, ove neko da dira, oni imaju zacrtan cilj ,,,Uspelu su i omladinsku školu da degradiraju, a to priznaćete nije bilo lako,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sa ivicom bombom ide cela lopovska i neuka uprava!sta oni uradise partizanu pa ni dusman ne bi za pare uradio. UPRAVA NAPOLJE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter