1
Košarka

FOTO: STARSPORT

CILJ PARTIZANA JE JASAN: Zoran Savić potpuno iskren, evo šta misli o Željku Obradović i da li će crno-beli sledeće sezone igrati u Evroligi!

Objavljeno: 28.05.22 u 15:50

Crno-beli su ove sezone ostali bez Evrokupa, a kako bi naredne učestvovali u Evroligi potrebno je osvoje ABA ligu.

Ipak, u prvom meču finalne serije četa Željka Obradovića izgubila je od Crvene zvezde. U intervjuu za Jurohups, sportski direktor crno-belih Zoran Savić je pored dešavanja u Partizanu govorio i o ostalim srpskim košarkašima.

Mi smo zemlja sa ogromnom, sa fantastičnom istorijom u košarci. Imati dva tima u Evroligi je cilj svake zemlje u Evropi. Ne znam da li će se to ostvariti, ne znam da li je moguće, ali to bi bilo savršeno. Vasilije Micić bi već sada mogao da napravi razliku u NBA ligi, on je najbolji igrač u Evroligi trenutno – rekao je Savić za Jurohups, pa se potom dotakao Nikole Jokića:

– Jokić nije kao drugi igrači. On je rođen ovde, ali je svoju karijeru napravio u NBA ligi, on određuje kakva će igra biti.

Savić ističe da Partizan kako bi ostvario svoj cilj, a to je igranje Evrolige naredne sezone, mora prvo osvojiti ABA ligu.

Promenili smo čitav tim i doveli smo novog trenera. Imamo ekipu od 15 igrača koja nije radila sa Željkom Obradovićem ranije. Naš cilj je da igramo Evroligu, ali ako to želimo moramo osvojiti titulu u ABA ligi. Obradović je veoma bitan za ekipu, ipak, on je najbolji trener u Evropi – zaključio je sportski direktor ‘parnog valjka’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter