2
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEPA VEST ZA DELIJE: Klub sa Malog Kalemegdana obradovao navijače pred sutrašnji meč sa Partizanom!

Objavljeno: 28.05.22 u 18:50

Uspela je Crvena zvezda sinoć da povede u finalnoj seriji.

Četa Dejana Radonjića savladala je Partizan sinoć rezultatom 90:76, i tako povela u finalnoj seriji ABA lige. Drugi meč je na programu sutra, a klub sa Malog Kalemegdana će pustiti u prodaju dodatni kontigent karata.

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će u nedelju od 15 časova pustiti u prodaju dodatni kontigent karata za utakmicu broj 2 finalne serije protiv Partizana.

Karte će se prodavati na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 15 časova do početka utakmice, a karte će moći da se kupe uz priloženu sezonsku ulaznicu!

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda ni ovoga puta, a cena karata čiji je kontigent ograničen su standardne za regionalno takmičenje:

FOTO: KK Crvena zvezda

Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim Zvezdašima koji su u petak ispunili dvoranu do poslednjeg mesta i pružili podršku našim momcima.

Klub apeluje i ovoga puta na sve koji se budu našli u hali u nedelju uveče da navijaju fer, sportski i korektno, da ne bacaju predmete na teren, da ne vređaju rivala, već da podržavaju i navijaju za naš klub!

Budite uz crveno bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni!

Nedelja: Još jače, još snažnije, još glasnije, isto vreme, isto mesto – Hala Aleksandar Nikolić – piše na sajtu KK Crvena zvezda.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter