1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA VODI NA POLUVREMENU: Delije vređale Željka, Avramović i Davidovac najbolji! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.22 u 20:52

Tenzija je visoka.

Crvena zvezda dočekuje Partizan u okviru prve finalne utakmice doigravanja ABA lige, a crveno-beli imaju odličnu podršku. Zvezda ima prednost 42:39 na poluvremenu. Prva četvrtina se igrala u serijama, najpre je Partizan poveo, da bi crveno-beli vratili prednost na svoju stranu, ipak Partizan je preko Pantera, Madara i Avramovića sa distance vratio prednost na svoju stranu, i sa četiri poena prednosti otišao na odmor.

U drugoj deonici stvari su nešto drugačije, Zvezda je uspela da sustigne prednost i da uvede meč u potpuni egal, a potom i okrene rezultat na svoju stranu. centralna figura ove četvrtine je bio Dejan Davidovac. Upravo je popularni Deda najefikasniji u domaćem timu sa 10 poena, dok sa druge strane tradicionalno raspoloženi protiv Zvezde Aleksa Avramović ima identičan broj poena na svom kontu.

Takođe, pre početka utakmice moglo se čudi prozivanje Željka Obradovića čuvenim sloganom „Željko Turučine…“, ali to nije previše dotaklo jednog od najuspešnijih trenera Evrope, za razliku od nezadovoljstva zbog sličnog skandiranja koji je imao nakon poraza 2017. u ovoj istoj hali dok je vodio Fenerbahče kada je istakao da u Zvezdi „više nema drugara“.

0
0

1 Komentara

  1. skandiraju Obradovicu “ turčine „….Da li znaju da su delije bila elitna turska konjica sastavljena od hrišcana- poturica ? Da li je moguce da to ne znaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter