2
Domaći fudbal

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘SVE SMO POŠTENO ODRADILI’: Borjan blista nakon osvojene ‘duple krune’, ne zanima ga šta priča okolina!

Objavljeno: 27.05.22 u 12:23

Ne može da sakrije zadovoljstvo.

Crvena zvezda je posle Superlige, uspela da osvoji i Kup Srbije za aktuelnu sezonu pobedom nad večitim rivalom rezultatom 2:1.

Još jedna istorijska sezona za nezaborav je iza Crvene zvezde koju sa klupe predvodi Dejan Stanković. Osvojena titula, osvojen kup i najveći evropski rezultat još od Barija i sezone koja je najzlatnijim slovima napisana u Zvezdinoj istoriji.

Nakon velikog uspeha, utiske je sumirao kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan.

– Utisak je osvojeni kup. Neverovatno, dupla kruna, druga godina za redom. Svaka čast momcima, za neverovatnu sezonu, kao što sam rekao ranije. Bilo je uspona i padova, ali pokazali smo da je Zvezda velika porodica. Okolina može da priča šta hoće, ali mi smo sve pošteno odradili, prošli kroz sve i svašta i uzeli duplu krunu. Čestitam svim Zvezdašima – rekao je Milan Borjan za Telegraf nakon jučerašnje utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Zašto komentariše ako ga baš briga i ako su sve pošteno odradili. Doduše, igračima zvezde se ne može ništa zameriti. Posao za njih odradila je logistika što klupska što državna. Čestitke na kupu, zasluženo je vaš, a titula je oteta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter