0
Domaći fudbal

FOTO: SIM

SJAJAN GEST: Evo kakavu poruku su na majicama poslali igrači Zvezde i Partizana na derbiju u finalu Kupa Srbije (FOTO)

Objavljeno: 27.05.22 u 08:43

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sinoć su nateren izašli u majicama ‘Dunav osiguranje Sportskihigara mladih’ i na taj način dali podršku ovoj najvećoj manifestaciji amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima.

Fudbaleri dva najveća tima u Srbiji tako su se pridružili mnogim poznatim sportistima, kao što su Nemanja Matić, Luka Modrić, Edin Džeko, Luis Figo, Zvonimir Boban, Predrag Mijatović, koji su postali Ambasadori ove manifestacije čiji su osnovi postulati razumevanje, prijateljstvo, poštovanje različitosti, solidarnosti fer-plej.

FOTO: SIM

Sportske igre mladih svoju priču započele su u Hrvatskoj pre 26 godina, nastavile je u Bosni i Hercegovini, a u Srbiji Igre postoje devet godina.

FOTO: SIM

U Srbiji, vrednost ‘Dunavo siguranje Sportskih igara mladih’ prepoznali su Vlada Srbije i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Ove godineo čekuje se da će 90000 dečaka i devojčica u našoj zemlji postatinovi SIM-ovci.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter