0
Ostali sportovi

Foto: Arena fight night

PRVI PUT U BOSNI I HERCEGOVINI: Sve je spremno za spektakl – Drobnjak u Zvorniku bije bitku za evropski pojas!

Objavljeno: 27.05.22 u 15:24

WAKO PRO spektakl „Arena Fight Night 5 – Battle for Belt“ prvi put će biti održan u Bosni i Hercegovini, nakon četiri uspešna izdanja u Srbiji i Crnoj Gori.

Razlog što ćemo najbolje kik boksere regiona i Evrope gledati baš u Zvorniku 3. juna jeste meč večeri u kojem će domači borac Nikola Drobnjak protiv Makedonca Dimitra Gjorgjieva pokušati da se domogne pojasa evropskog šampiona.

– Zadovoljan sam pripremama, spreman sam maksimalno i nadam se da ću pred domaćim navijačima pobediti Gjorgjieva – poručuje kik-bokser iz Bosne i Hercegovine, koji će se u meču večeri za pojas Evropskog WAKO PRO šampiona boriti u kategoriji do 81,4 kilograma, disciplina “low kick” (pet rundi po tri minuta).

U okviru projekta pod pokroviteljstvom Grada Zvornika i Ministarstva porodice omladine i sporta BiH, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group, biće održano sedam kvalitetnih uvodnih borbi.

Očekujem odličan program, kao i na prethodna četiri turnira. Za ovu godinu planiramo još tri spektakla iz serije AFN. Prvo krajem jula u Ohridu (Makedonija), pa početkom oktobra u Beogradu (Srbija) i u novembru u Mariboru (Slovenija) – izjavio je Srđan Bugarčić, direktor turnira AFN i supervizor meča večeri u Zvorniku.

Foto: Arena fight night

Organizator turnira Ognjen Pavlović ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti kako bi bio opravdan renome turnira AFN i zahvalio se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju i Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta koji su pokrovitelji manifestacije, kao i mnogobrojnim sponzorima.

Zvanično merenje boraca zakazano je za 2. jun, a početak turnira je predviđen dan kasnije od 20 sati u RSC Zvornik, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Fight.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter