0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PROMENE U STAROJ DAMI: Zbiljić dolazi na čelo Vojvodine: „Jurimo prvo mesto od prvog dana“!

Objavljeno: 27.05.22 u 23:11

Skupština je izglasala.

Skupština FK Vojvodina danas je jednoglasno izabrala Dragoljuba Zbiljića za novog predsednika „stare dame“. Zbiljić je dosadašnji predsednik odbojkaške sekcije tog kluba, a celokupno novo rukovodstvo će pokušati da vrati Lale u sam vrh tabele.

Jedinstveni nemamo čega da se bojimo i ne može nam niko ništa, a razjedinjeni nemamo čemu da se nadamo, možemo samo da spustimo glave i da se vratimo u neke loše trenutke. Zahvaljujem se svima i čast mi je i zadovoljstvo da predvodim FK Vojvodina, jednog od simbola Novog Sada. Simboli motivišu, simboli se poštuju i vole i to ću tražiti od svih članova svoje uprave, da na svakom mestu pokazuju respekt i odnos koji klub zaslužuje. Siguran sam da ćemo da stvorimo pobedničku atmosferu, da ćemo organizaciono, kadrovski i finansijski potpuno da ojačamo klub. Već za nekoliko meseci, a da ne kažem i za godinu, dve, Voša će da izgleda po svim načelima modernog fudbala i modernog biznisa. Ja znam put kojim ćemo ići, voleo bih da verujete u mene, i idemo zajedno u nove pobede“, rekao je Zbiljić nakon imenovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

„Da se niko ne ljuti, ali mi sigurno idemo na prvo mesto od prvog kola. Teško će se uzimati bodovi na „Karađorđu“, u to sam siguran i zaista idemo na najviše domete od prve sezone. Bilo mi je važno da vam objasnim ova tri koncepta punjenja budžeta, jer to je moja oblast, tu nauku volim i primeniću svo svoje znanje u klubu“, poručio je Dragoljub Zbiljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter