FOTO: FK Vojvodina
in ,

PROMENE U STAROJ DAMI: Zbiljić dolazi na čelo Vojvodine: „Jurimo prvo mesto od prvog dana“!

Skupština je izglasala.

Skupština FK Vojvodina danas je jednoglasno izabrala Dragoljuba Zbiljića za novog predsednika „stare dame“. Zbiljić je dosadašnji predsednik odbojkaške sekcije tog kluba, a celokupno novo rukovodstvo će pokušati da vrati Lale u sam vrh tabele.

Jedinstveni nemamo čega da se bojimo i ne može nam niko ništa, a razjedinjeni nemamo čemu da se nadamo, možemo samo da spustimo glave i da se vratimo u neke loše trenutke. Zahvaljujem se svima i čast mi je i zadovoljstvo da predvodim FK Vojvodina, jednog od simbola Novog Sada. Simboli motivišu, simboli se poštuju i vole i to ću tražiti od svih članova svoje uprave, da na svakom mestu pokazuju respekt i odnos koji klub zaslužuje. Siguran sam da ćemo da stvorimo pobedničku atmosferu, da ćemo organizaciono, kadrovski i finansijski potpuno da ojačamo klub. Već za nekoliko meseci, a da ne kažem i za godinu, dve, Voša će da izgleda po svim načelima modernog fudbala i modernog biznisa. Ja znam put kojim ćemo ići, voleo bih da verujete u mene, i idemo zajedno u nove pobede“, rekao je Zbiljić nakon imenovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

„Da se niko ne ljuti, ali mi sigurno idemo na prvo mesto od prvog kola. Teško će se uzimati bodovi na „Karađorđu“, u to sam siguran i zaista idemo na najviše domete od prve sezone. Bilo mi je važno da vam objasnim ova tri koncepta punjenja budžeta, jer to je moja oblast, tu nauku volim i primeniću svo svoje znanje u klubu“, poručio je Dragoljub Zbiljić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RADONJIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Igrali su mnogo dobro, ali smo se vratili! (VIDEO)

DAVIDOVAC VRATIO ZVEZDU U PRVOM POLUVREMENU: Samo se pobede pamte!