0
Fudbal

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POZNATI NOVI DETALJI: Ovo je razlog zbog kog Vlahović nije na Piksijevom spisku

Objavljeno: 27.05.22 u 11:26

Selektor je objavio danas spisak, a na njemu se nije našlo očekivano ime.

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije su čak četiri utakmice u sklopu Lige nacija, koje će naš državni tim odigratio u svega deset dana.

Tim povodom je selektor Dragan Stojković Piksi danas objavio konačan spisak igrača na koje računa za te mečeve, a na istom se nije našao Dušan Vlahović, napadač Juventusa, što je mnoge začudilo.

Zbog toga se povela priča o razlozima izostanka, a kako saznaje portal ‘Telegraf‘, Vlahovića nema zbog povrede i u dogovoru sa selektorom nema ga na spisku kako bi zalečio povredu koju vuče već neko vreme i ne rizikuje dodatno pogoršanje.

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije obaveze u Ligi nacija počinje 2. juna kada u Beograd stiže Slovenija, a u prvom ciklusu nove sezone takmičenja odigraće četiri utakmice za 10 dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter