0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

MODRIĆ JE ‘GLADAN’ TROFEJA: ‘Hoću peti pehar Lige šampiona!’

Objavljeno: 27.05.22 u 11:53

Hrvatski internacionalac je istakao da želi novi trofej sa Real Madridom.

Legendarni vezista kraljevskog kluba je u tom klubu od 2012. godine a Ligu šampiona je osvojio 2014, 2016, 2017. i 2018. godine. Pred subotnje finale Lige šampiona sa Liverpulom je istakao kako mu je velika želja da Madriđanima donese još jedan ušati trofe.

– Osećam se veomadobro, pun sam želje. Impresivno je biti peti put u finalu Lige šampiona. Saigračima kojima je ovo prvo finale nastojimo da prenesemo mirnoću, govorimo im da uđu u tu utakmicu smireni te da uživaju u svakom njenom trenutku. Da daju sve od sebe na terenu pa da će sve ispasti dobro, izjavio je 36-godišnji Modrić za klupsku televiziju ‘Real Madrid TV’.

Ovo će biti repriza finala iz 2018. godine, kraljevski klub“ je tada slavio 3:1. Real je ove sezone na putu do finala svladao preokretima PSŽ, Čelsi i Mančester siti, dok je Liverpul bio bolji od Intera, Benfike i Viljareala.

– Noći Lige šampiona na ‘Santjago Bernabeu’ su neopisive. Srećni smo što igramo na tom stadionu, a takođe i u ovom klubu u kojem doživiš takve čarobne noći, izjavio je Modrić.

Modrić je najstariji u ovom timu Reala, ali se očekuje da prožu igovor koji ističe 30. juna.

– Zahvalan sam što nastavljam da igram na ovom nivou. Bitan je učinak na terenu, a ne godine. Osećam se jako dobro, i dalje sam željan takmičenja na najvišem nivou i osvajanja titula s Real Madridom, napomenuo je Modrić koji je u dresu ovog kluba osvojio 19 trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter