4
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, TSC - Crvena Zvezda 16.12.2021. Srbija, Backa Topola (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

DRAGOVIĆ NAKON DUPLE KRUNE: Nisu dobili derbi, nek pričaju šta hoće!

Objavljeno: 27.05.22 u 19:57

Već se planira naredna sezona.

Crvena zvezda je posle Superlige, uspela da osvoji i Kup Srbije za aktuelnu sezonu pobedom nad večitim rivalom rezultatom 2:1. Još jedna istorijska sezona za nezaborav je iza Crvene zvezde koju sa klupe predvodi Dejan Stanković. Osvojena titula, osvojen kup i najveći evropski rezultat još od Barija i sezone koja je najzlatnijim slovima napisana u Zvezdinoj istoriji. Posle titule je izuzetno zadovoljan i Aleksandar Dragović, koji je govorio za Telegraf.

Lepo je. Bila je teška utakmica. Nije bilo lako, uzeli smo titulu. Navijači su hteli da uzmemo ovu duplu krunu i sad smo srećni.

O Ligi šampiona kaže sledeće.

Polako. Ne znam, sada smo uzeli duplu krunu. Sada ću dva dana da slavim i onda, videćemo šta će biti u novoj sezoni. Daćemo sve od sebe da uđemo u Ligu šampiona, navijači to zaslužuju.

O konstantnim žalbama iz Partizana kako je prvenstvo neregularno.

– Svi mogu da pričaju šta hoće, nisu dobili ni jedan derbi. To me ne zanima. Poštujem Partizan, ali mi smo zasluženo uzeli titulu i neka svi pričajušta hoće – rekao je Dragović.

0
0

4 Komentara

  1. Moze zvezda da uzme i sto titula i uvek ce biti prva u muljazama a ne u sportu!Podsmesi,poruge i zluradost vas karakterisu oduvek.Dzaba vama titule kada ste primitivni.Sta bi vi osvojili da vam nije Vucica(politika)Covica(korumpirasa)Terzica(mafijsa)to ste vi a i jadni Srpski sport sa vama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter