0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆ NAKON LAKOG TRIJUMFA: Težimo savršenstvu!

Objavljeno: 27.05.22 u 19:13

Lako je izašao na kraj sa Slovencom.

Novak Đoković je lako izašao na kraj sa slovenačkim teniserom Aljažom Bedeneom u svega tri seta i nakon nešto više od sto minuta igre. Rezultat po setovima bio je 6:3, 6:3, 6:2, a sve osim opisa meča kao rutinske pobede bez mnogo potrošnje bi bila pogrešna informacija sa ovog meča. Nakon meča, utiske je podelio najbolji teniser sveta.

„Perfekcija je uvek subjektivna, nemoguće je igrati perfektno, ali težimo tome. Hteo sam bolja osećanja na terenu, da budem agresivan. Danas je bilo dosta dobro“, rekao je Novak posle meča, da bi se potom nadovezao

„Odrastao sam u Srbiji, igrao sam mnogo turnira na šljaci, ovde u Parizu su tereni savršeni. Moja motivacija je uvek tu“, dodao je Novak.

Za kraj o svojoj rutini i načinu odmaranja.

„Obično ustajem u četiri ujutru i radim sklekove. Ne, spavam dobro osam ili devet sati. Pokušavam da to radim. Veoma je važan oporavak. Provešću sat ili dva na terenu, a onda sa porodicom, ženom, decom koja nisu ovde i koja mi nedostaju mnogo, koristiću racionalno energiju da ostanem svež“, poručio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter