0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐOKOVIĆ IZUZETNO RUTINSKI: Manje od dva sata dovoljno Novaku za četvrtu rundu!

Objavljeno: 27.05.22 u 17:31

Srbin jako lako sa rivalom.

Novak Đoković je lako izašao na kraj sa slovenačkim teniserom Aljažom Bedeneom u svega tri seta i nakon nešto više od sto minuta igre. Rezultat po setovima bio je 6:3, 6:3, 6:2, a sve osim opisa meča kao rutinske pobede bez mnogo potrošnje bi bila pogrešna informacija sa ovog meča.

U prvom setu je viđen samo jedan brejk, u šestom gemu, imao je pre toga Novak nekoliko brejk lopti, ali tada je jedini put oduzeo servis rivalu, na svoj servis nije imao problema i rutinirao je taj deo igre. Drugi set je bio sličan, viđena su dva brejka, na startu i finišu seta, Nole nije imao problema. Poslednji set je bio gotovo identičan, u uvodnom gemu je Bedene imao priliku da oduzme servis Novaku, ali više od toga nije imao.

U narednoj rundi srpskog tenisera čeka Dijego Švarcman iz Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter