0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Crvena Zvezda Filip Stojkovic (L) Vujadin Savic (C) and Goran Causic (R) Beograd, 16.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STOJKOVIĆ OSTAVLJA RAPID NA CEDILU: Žule ne produžava ugovor i oblači crno-beli dres!

Objavljeno: 26.05.22 u 13:12

Bek menja sredinu.

Filip Stojković je jedan od simbola modernih uspeha Crvene zvezde, jer su paralelno sa njegovim dolaskom krenuli novi uspesi kluba sa Marakane. Ipak, popularni Žule je vremenom gubio status startera, da bi potpuno izgubio svoj mesto u rotaciji, pa je to rezultiralo napuštanjem petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Ipak, nije trebalo nekadašnjem reprezentativcu Crne Gore mnogo da pronađe svoje mesto pod suncem, pa je tako zamenio Beograd Bečom, odnosno crveno-belu opremu zeleno-belom. Dugo je trajala ljubav između Stojkovića i Rapida, ali Žule je odbio da produži ugovor sa jednim od najvećih klubova iz te zemlje, pa će od ovog leta nositi dres  LASK-a.

Filip Stojković je u većem delu ove tri godine igrao dobro za Rapid i apsolutno smo želeli da ga zadržimo. Zato smo i spremili vrhunsku ponudu za produženje ugovora na duge staze”, priznaje sportski direktor Rapida Zoran Barišić, koji tvrdi kako Stojković nije želeo da prihvati ugovor.

Pošto nije bilo pozitivnih signala ni od igrača ni od njegovih zastupnika, uprkos tome što smo imali nekoliko sastanaka, povukli smo ponudu i tražićemo novog desnog beka. Žuletu želimo sve najbolje u daljoj karijeri”, dodao je Barišić.

Stojković je za Rapid odigrao 97 utakmica, a u nekoliko navrata nosio je i kapitensku traku.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter