0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SASTAVI CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN: Stanković iznenadio, kreće u Piksijevom stilu!

Objavljeno: 26.05.22 u 17:10

Sve je spremno za veliko finale!

U okviru finala Kupa Srbije, snage će na stadionu ‘Rajko Mitić‘ odmeriti fudbaleri Crvene zvezde i Partizana. Utakmica je na programu od 18 časova, a pravdu na večitom derbiju će deliti sudija Miloš Milanović.

Treneri oba tima, Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević, izabrali su stratnih 11 koji kreću u bitku za novi trofej. Šef struke Partizana nije iznenadio svojim izborom, dok se trener Zvezde odlučio za drugačije formaciju u odnosu na uobičajenu.

Stanković će pokušati da iskoristi recept selektora Dragana Stojkovića, pa će igrati sa dvojicom ofanzivnih vezista, Kataijem i Ivanićem, dok će najistureniji u ofanzivi biti Ohi Omojiuanfo. Reč je o formaciji 3-4-2-1.

CRVENA ZVEZDA (3-4-2-1): Borjan – Eraković, Pankov, Dragović – Gajić, Srnić, Kanga, Rodić – Ivanić, Katai – Ohi.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Marković, Jojić, Menig – Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter