0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Mihailo Ristic (L) celebrate scoring the goal with the Srdjan Vujaklija Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RISTIĆ IDE PUTEM RADONJIĆA: Bek se pridružuje Orlovima!

Objavljeno: 26.05.22 u 11:07

Preskup za mnoge.

Kako prenosi Mozzart Sport, a takođe i portugalski mediji, Mihailo Ristić, postaće novi fudbaler Benfike. Srpski fudbaler se iz Montpeljea seli na Luž nakon što mu je istekao ugovor sa nekadašnjim prvakom Francuske, pa će Orlove iz Lisabona pojačati kao slobodan igrač.

Dugo se spekulisalo gde bi polivalentni igrač mogao da nastavi karijeru, u jednom momentu se naivno pominjala i Crvena zvezda u medijima kao moguća lokacija, ali ni francuski klub nije ima finansijska sredstva da zadrži Ristića, pa je najkonkretniji ugovor ipak ponudila Benfika.

Ugovor je potpisan do 2025. godine, a ovo će biti prilika da Ristić igra po drugi put za nekadašnjeg evropskog šampiona i bori se za trofeje na svim frontovima, a prethodno je nastupao za Zvezdu, Krasnodar, Slaviju i pomenuti Montpelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter