0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RADONJIZAM PONOVO NA DELU: Evo šta Radonjić misli koja je utakmica najvažnija, svi na konferenciji se smejali! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.22 u 14:08

Prilika za peti trofej.

Košarkaši Crvene zvezde u petak na svom parketu dočekuju Partizan u okviru prve utakmice finalne serije plejofa ABA lige, prvom finalu u kom se sastaju večiti rivali još od 2013. Uoči velikog finala na konferenciji za medije govorio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

– Moramo da budemo spremni, jako skoncentrisani, igramo protiv ekipe koju vodi Željko Obradović, moramo da budemo dobri u oba pravca, da individualna odgovornost bude na višem nivou, da koncentracija bude bolja.

Pokušaćemo ovo malo što je ostalo da napravimo dogovore koji su nam jako značajni za duel koji se igra sutra. Želimo da osvojimo trofej, kao i Partizan, smatram, bez obzira na razna spekulisanja, da je zvanično da prvak ABA lige bude učesnik Evrolige, ulog je zbog toga dodatno veći, svesni smo toga i nadam se da ćemo dovoljno dobrom igrom da uđemo na kvalitetan način u seriju.

Momenat koji je najupadljivji na konferenciji bilo je pitanje koja je utakmica najvažnija, i konstatacija novinara da je prva.

 Mislim da je ključna zadnja, ko dobije zadnju, taj će osvojiti trofej, to je sigurno – odgovorio je trener Zvezde.

Upitan je Radonjić i o poređenju sa poslednja dva duela sa Partizanom ove sezone.

Praviti poređenje između ta dva duela i donositi zaključke mislim da nije pravi put. Odigrali smo mnogo drugačije u drugoj u odnosu na prvi meč s Partizanom. Partizan je napadački bio izuzetno raspoložen na toj utakmici, mi smo imali mnogo grešaka u odbrani, treba nam da iz tih mečeva prepoznamo šta je to bolje što možemo da uradimo za sledeći meč – zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter