0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PIŽON, KARASI I KALABIĆ PRAVE SPEKTAKL: Bečlije će uživati u fudbalskim majstorijama legendi!

Objavljeno: 26.05.22 u 23:46

 

Legende “Crvene zvezde” Vladimir Petrović Pižon i Stanislav Karasi očekuju odličnu atmosferu na utakmici crveno-belih protiv “YU Jugo lige”, koja će biti održana u subotu, 4. juna, u Beču.

“Mi smo već četvrti ili peti put u Beču, uvek je bilo interesantno, dobro smo primljeni kod naših ljudi. Upravo naš narod i voli kada mi veterani dođemo, jer oni znaju za nas, to uvek bude lepo druženje”, rekao je Petrović portal Srpske zajednice u Beču.

Prema njegovim rečima, veoma je lepo da se ovakvi događaji organizuju, da dolaze naši ljudi, da se okupe i ujedno prisete ranijih godina.

“Mi upravo zbog naših ljudi dolazimo tamo, da ih podsetimo na nekadašnja vremena. Pozivam sve gledaoce, ako vole fudbal, ukoliko žele da vide nas starije koji smo igrali u njihovo vreme, jer biće lepo, biće odlično”, naveo je Pižon za naš portal, te pognozirao i rezultat utakmice, rekavši da “Zvezda“ uvek ide na pobedu.

Milan Rodic Marko Gobeljic Stanislav Karasi Crvena Zvezda – TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Karasi je, govoreći o predstojećem sportskom spektaklu u Beču, rekao da se uverio da je to vrlo ozbiljna organizacija i dodao da će i ovaj put biti zanimljivo.

“Ja koliko vidim od 3. do 5. juna smo kod vas u Beču. Volim što možemo da vas usrećimo našim dolaskom. Vrlo je važno da se ovakvi događaji organizuju, posebno mi sportisti koji smo navikli i naučili da stalno putujemo i uveseljavamo naše ljude u inostranstvu koji vole svoj klub. Na kraju da kažem da će doći brojni veterani, dovešćemo puno bivših igrača, gledaoci će imati mogućnost da vide Pižona, Dujkovića, Šestića, sve one koje vi upravo pamtite, a doći će i neki mladi igrači”, najavio je Karasi.

Fudbal UEFA Europa League 2016-2017
First qualifying round, First leg
Cukaricki v Ordabasi (Kazahstan)
Stanislav Karasi (L) and Vladimir Petrovic Pizon
Novi Sad, 30.06.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

On se nada da će atmosfera biti odlična i poziva ljude da dođu, te se priseća da je organizacija i proteklih godina bila vrhunska.

“Još jednom moram da zahvalim ljudima koji se trude oko nas i koji nam ugađaju u svakom momentu. To im je i šansa da pozovu svoje goste. Biće svega, nagrada i od nas i od vas”, naveo je Karasi.

Ovaj fudbalski spektakl počinje 4. juna u 10 časova, na stadionu Liesing, 23, Siebenhirtenstraße 14, a ulaz je besplatan.

Uz fudbalske čarolije, te roštilj i piće, goste očekuje i vo na ražnju.

Vladimir Petrovic Pizon, Svetozar Mijailovic, Stanislav Karasi FK Crvena Zvezda svecana vecera 15. Decembar 2091. 15.2.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Organizator manifestacije je “Udruženje srpskih klubova u Beču”, a utakmicu su pomogli Dragiša Despotović Šile, Ilija Lučić, Luka Marković, Đura Subotić, Slađan Kačar, magistar Vuk Komnenović i magistar Zoran Kalabić.

Zoran Kalabić, jedan od organizatora fudbalskog spektakla u Beču, gdje će 4. juna snage odmeriti veterani Crvene zvezde i “YU Jugo lige”, pozvao je sve da dođu na ovo druženje, kako bi zajednički uživali u čarolijama naših velikana.

Kalabić, koji se godinama bavim humanitarnim radom, te je još 1992. godine, kada je Crvena zvezda bila evropski prvak, šampione doveo u Austriju i organizovao četiri utakmice, za naš portal otkriva spisak igrača koji dolaze u Beč.

FK Crvena Zvezda-Dragoslav Sekularac-Komemoracija
Vladimir Petrovic Pizon (L) Stanislav Karasi (C) and Nenad Bjekovic Mladen Krstajic (R)
Beograd, 10.01.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

“Ja sam upravo dobio spisak igrača koji dolaze. To su Karasi, Šestić, Pižon, Borovnica, Dujković, Bursać, Aćimović, Janković, Milosavljević, Nikolić, Krivokapić, Mirković, Đurovski, Stojanović, Zorić, Bošković, Orahovac, Marković, Purović… Još za par igrača koji dolaze dobiću potvrdu naknadno i svakako ćete o tome biti obaviješteni”, ističe Kalabić.
On nam je, osvrćući se na organizaciju ove manifestacije, te prve reakcije ljudi, otkrio da mu pristižu izuzetno pozitivni komentari.

FOTO: Privatna arhiva

“Oni koje sam ja obavijestio su sa oduševljenjem to prihvatili, doći će rado na događaj, posebno što će tu biti dosta aktivnosti i sadržaja, kao što su gril, piće, vo na ražnju i brojni drugi. Nadam se da će svi uživati u ovoj događaju”, naveo je Kalabić.

Naglasio je da u organizaciji ovog spektakla stoje odgovorni i čestiti ljudi, koji znaju da rade svoj posao.

“Sve najave koje budu ispisane, one će da se obistine. Kada to radimo mi, koji smo u potpisu plakata, to mora da funkcioniše u najboljem svjetlu”, poručio je Kalabić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter