0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

MURINJO NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Ispisali smo istoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.22 u 08:45

Fudbaleri italijanske Rome slavili su u finalu Lige konferencija, nakon što su minimalnim rezultatom savladali ekipu Fajenorda. Jedini pogodak na meču postigao je Nikolo Zanijolo u 32. minutu susreta. Ovom pobedom je Žoze Murinjo još jednom ispisao stranice fudbalske istorije. Naime, on je prvi trener koji je osvojio Ligu konferencija, Ligu Evrope i Ligu šampiona, pa je nakon meča on bio posebno u centru pažnje.

Ispisali smo istoriju. Od prvog dana verovali smo da možemo da osvojimo trofej u ovom takmičenju. Mnogo mi se stvari sada mota po glavi. Ali ono što mogu da kažem je da se osećam kao pravi Romanista – rekao je Murinjo.

Tejmi Ejbraham je takođe izuzetno zadovoljan..

Prvu stvar koju sam rekao kada sam došao u Rim je da želim da pomognem timu da jednog dana dođe do trofeja. Uspeo sam u tome u prvoj sezoni. Sve zasluge idu saigračima, Niku za sjajan gol, Krisu (Smolingu), celom timu. Zaslužili smo, naporno smo radili čitave godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter