0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Austin Hollins Aaron White ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LAZIĆ PECNUO PARTIZAN: Oni su pravljeni da osvoje Evrokup, daleko su od neiskusnog!

Objavljeno: 26.05.22 u 13:41

Kapiten Zvezde o predstojećem finalu

Košarkaši Crvene zvezde u petak na svom parketu dočekuju Partizan u okviru prve utakmice finalne serije plejofa ABA lige, prvom finalu u kom se sastaju večiti rivali još od 2013. Uoči velikog finala na konferenciji za medije govorio je kapiten Zvezde Branko Lazić, koji je skrenuo pažnju na konstantno forsiranje termina da je tim Partizana „neiskusan“, iako je to realno, daleko od istine.

Odlučiće kao i svaka utakmica u borbi za trofej, to je kolektivna igra u odbrani i želja za trofejom, to smo pokazali u prvoj borbi za trofej, kada smo igrali Kup. Ukoliko budemo izašli sa takvim stavom, mislim da neće biti problema – rekao je Lazić, koji ima mnogo utakmica u kojima se borio za trofej i zna kako je igrati mečeve ovakve težine.

Prošlo je dosta utakmica, dosta finala, dosta borbi za trofeje, na neki način sam navikao, svestan sam težine finala, siguran sam da ćemo odraditi to onako kako se od nas očekuje.

Veći broj igrača sa iskustvom?

– Mislim da ta priča o iskustvu u ovoj finalnoj seriji, ok, imaće težinu. Ali, Partizan je sastavio ekipu za osvajanje Evrokupa, ne mislim da su neiskusni ili da nemaju kvalitet da osvoje titulu. Ekipa koja više bude želela i imala više koncentracije, da će doći do trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter