0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

KECMANOVIĆ NAKON PREOKRETA DO TREĆEG KOLA: Ima priliku da osveti Đerea!

Objavljeno: 26.05.22 u 16:20

Nastavlja sa odličnim igrama.

Miomir Kecmanović je nakon preokreta došao do  trećeg kola Rolan Garosa. Srpski teniser je savladao Kazahstanca Alesandra Bublika u četiri seta, a rezultat po njima bio je 3-6, 7-5, 6-2, 6-1. Miši je trebalo neštp više od dva sta da slomi  rivala.

Prvi set je počeo dobro za Kecmanovića, jer je uzeo brejk već u trećem gemu, ali je do kraja seta dva puta dopustio rivalu da mu uzme servis i nađe se u zaostatku. Drugi set je bio dosta više borben, viđena su po dva brejka sve do 11. kada je Miša napravio odlučujući brejk i prelomio set na svoju stranu. Treći i četvrti set su bili gotovo identični, diktirao je srpski teniser ritam, Bublik nije imao adekvatan odgovor, pa je druga polovina meča bila neoporedivo lakša za Kecmanovića.

Naredni rival mu je Rus Danil Medvedev, koji je bio bolji od Lasla Đerea u tri seta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter