1
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ERAKOVIĆ NAKON OSVAJANJA KUPA: ‘Zbog ovakvih trenutaka se radi i trenira!’

Objavljeno: 26.05.22 u 20:50

Sjajno izdanje mladog štopera

Ovo je bila sezona Strahinje Erakovića, godina dokazivanja i fudbalsko stasavanje popularnog Čupe, jednog od najboljih štopera koje Srbija ima. I danas je bio neprelazan, u trijumfu nad večitim rivalom rezultatom 2:1.

Zbog ovakvih trenutaka se radi i trenira i ovo je zaista teško opisati rečima. Mislim da smo čitave sezone svi igrali dobro i da svaki igrač ima veliku zaslugu u uspesima koje ostvarujemo. Što se tiče titule, imali smo pet bodova zaostatka na polusezoni, ali smo na zimskim pripremama svi verovali u to da ćemo biti prvi u maju, a evo večeras smo osvojili i kup. Odbranili smo duplu krunu, igrali osminu finala Lige Evrope, nema šta dalje da se priča – počeo je Eraković.

Umor igrača je bio prisutan, s obzirom na 56 odigranih utakmica ove sezone, ali kada nosite Zvezdin dres, podrazumeva se da „stisnete zube“.

Teško je igrati protiv večitog rivala, jer svi znamo šta ta utakmica znači u Srbiji, ali kada je tako, ostavi se i poslednji atom snage na terenu i uradi se posao kako treba. Mislim da sam i danas dobro odigrao, zadovoljan sam čitavom sezonom, ali ću se potruditi da to sledeće godine bude još bolje, jer smatram da to mogu. Sve uspehe posvećujem porodici – podvukao je Eraković

 

0
0

1 Komentara

  1. Tu najviše treba raspravljati o (ne)odgovornosti „večitog i neprolaznog“ političara (od komunističkog do konzervativnog?) u Partizanu – Milorada Vučelića?! Jako dobro sadašnja vlast zna sve „radove“ tog čoveka! I NIKOM NIŠTA? Ne diraju ga, da on ne bi „dirao“ njih!? Rečju, CIRKUS, koji se u Srbiji stalno ponavlja!…Što se tiče novog kormilara Partizana Mladena Krstajića, svi smo svedoci da je bio mnogo, mnogo kvalitetniji igrač, nego što je sada – trener… Taj, drugi po veličini klub u državi, jednostavno nema snage da raščisti sa prošlosti, ni u sferi menadžmenta, niti u domenu struke. ŠTETA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter