0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ASRomaEN

EJBRAHAM KAO NEKAD BUSKEC: Valjao se u bolovima pa namignuo, nije mu žao vremena koje je krao! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.22 u 10:13

Maksimalno simpatični Tami.

Fudbaleri italijanske Rome slavili su u finalu Lige konferencija, nakon što su minimalnim rezultatom savladali ekipu Fajenorda. Jedini pogodak na meču postigao je Nikolo Zanijolo u 32. minutu susreta. Ovom pobedom je Žoze Murinjo još jednom ispisao stranice fudbalske istorije. Naime, on je prvi trener koji je osvojio Ligu konferencija, Ligu Evrope i Ligu šampiona.

Ipak, ne bi to Portugalac mogao bez igračkog kadra, a jedan od najboljih fudbalera Vučice, Tami Ejbraham, imao je zanimljivu situaciju u završnici. Naime prilikom jednog duela sa Senesijem, Englez se našao na travi, praktično je Murinjo ušao na teren dosudio taj faul, a napadač je ostao da se valja.

Ipak, kamera je snimila da bol kod Tamija ne postoji, i da nekadašnji fudbaler Čelsija samo prilegao da odmori i ugrade nekoliko sekundi, što je jasno dao na znanje stručnom štabu jer im je namignuo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter