0
Evroliga

Shane Larkin Euroleague Final4 semi final, Olympiacos - Efes Olimpijakos, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EFES ČUVA NOSIOCE: Ogroman novac Larkinu za ostanak u Istanbulu!

Objavljeno: 26.05.22 u 15:45

Čuvaju plejmejkera.

Košarkaši Anadolu Efesa su osvojili svoju drugu vezanu titulu Evrolige i tako potvrdili apsolutnu vladavinu starim kontinentom poslednje tri godine (2020. prekinuta sezona kada je bila premija izgubiti manje od 15 razlike od njih), pa tako žele da sačuvaju okosnicu tima. Vasa Micić će od sve prilike da se oproba u NBA ligi, ali Šejn Larkin je bio tamo, i zna da je za njega u Evropi mnogo povoljnija okolina.

Zato Efes želi da blindira jednog od najboljih igrača Evrope bogatim ugovorom, koji bi naturalizovanom turskom košarkašu trebao da podeblja račun za sedam miliona u naredne dve godine. Ugovor je sličan modelu koji je Šejn potpisao i pre dve sezone.

U protekloj sezoni nastušajući za prvaka Evrope Larkin je u proseku po utakmici beležio 14,7 poena (43% šut iz igre, 38% za tri poena, 90% slobodna bacanja) i 5,3 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter