0
Evroliga

Alex Abrines (R) Shaquielle McKissic (L) Brandon Davies (C) Third place match-Barcelona v Olympiacos Final 4l -Euroleague 2021/22 Beograd, 21.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

BIĆE IZUZETNO JAKA CENTARSKA LINIJA: Dejvis i Fojtman pojačavaju velikana iz Evrolige!

Objavljeno: 26.05.22 u 10:46

Još jači nego prošle godine.

Igrali su košarkaši Olimpije iz Milana sjajno ove sezone pod palicom Ejtorea Mesine, koji je od Mankena napravio daleko najbolju odbranu Starog kontinenta. Ipak veliki problemi sa povredama su uzrokovali da serija sa novim-starim šampionom ipak izmakne iz ruku, ali trostruki prvak Evrope ne namerava da odustane tek tako.

Naime, oni su, kako javljaju sa Čizme, već završili dugogodišnjeg centra Barselone Brendona Dejvisa, dok je doskorašnji košarkaš CSKA,JohanesFojtman, takođe jako blizu da pojača redove Olimpije.

Dejvis je ove sezone beležio 9.1 poen, ali i 5.6 skokova, uz osvojeno treće mesto u Evroligi, dok je Fojtman u proseku imao 8.5 poena, četiri skoka i 2.1 asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter