0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI POSAO KRUŠEVLJANA: Đorđević preuzima Napredak! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.22 u 16:51

Iskusni stručnjak je sezonu počeo u Čukaričkom, a veći deo iste je proveo kao trener Radnika.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca će pripreme za narednu sezonu početi pod komandom Dušana Đorđevića! Iskusni stručnjak će naslediti Zorana Milinkovića, kojem ugovor ističe krajem meseca. Đorđević zvanično počinje sa radom od 1. juna, jer je do tada pod ugovorom sa Radnikom.

Dušan je prethodnu sezonu počeo na klupi Čukaričkog, gde je sa uspehom radio tokom prethodnih sezone, što kao pomoćni, što kao glavni trener. Nakon odličnog starta na domaćoj i evropskoj sceni, usledio je ubedljiv poraz od Hamarbija i mini kriza rezultata u nacionalnom šampionatu, pa je u dogvoru sa klubom rešio da sporazumno napusti Banovo brdo.

head coach Dusan Djordjevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kvaliteti Dušana Đorđevića su odlično poznati srpskoj sportskoj javnosti, pa je na novi posao čekao samo nekoliko dana. Radnik iz Surdulice nalazio se u izuzetno lošoj situaciji, pa je slamku spasa potražio u angažmanu Đorđevića. Naravno, klub iz Surdulice nije pogrešio. Nizao je Radnik odlične rezultate, savladao je Crvenu zvezdu na domaćem terenu, pa potom uzeo veliki bod na ‘Marakani‘. Pobednički nizovi nosili su Radnik do sigurnog opstanka u eliti, a nijanse su ‘plave’ delile od plej-ofa Superlige.

Ambicije Napretka za narednu sezonu su velike. Očigledno je da Kruševljani žele korak napred, a to je nakon ovosezonskog plasmana u plej-of, napad na evropsku scenu.

Prema saznanjima HotSporta, do dogovora je brzo došlo, na obostrano zadovoljstvo. Ciljevi i ambicije se poklapaju, a poznato je da Đorđević neguje ofanzivan stil, pa nema dileme da će ljubitelji domaćeg fudbala uživati u napadačkoj igri Kruševljana u narednoj sezoni.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter