0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia. 22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ HOĆE POBEDU: Glavni problem je ludi trener, ne želi da odustane! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.22 u 14:32

Ugovor potpisan, Kup naciljan.

Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon treće vezane titule sa tim klubom. Ugovor je danas ozvaničen na društvenim mrežama aktuelnog šampiona, a popularni Deki se na vernost obavezao do 2025. godine. Nakon toga, održala se konferencija za medije povodom sutrašnjeg finala Kupa, a Dejan Stanković je bio prilično odmeren uoči finala.

– Crvena zvezda ti daje obavezu da budeš pravi, ne bira trenutak da li si umoran ili ne. Sezona je bila veoma teška, iscrpljujuća, na momente si bio sateran uza zid, nisi mogao da izgubiš nijednu utakmicu. Taj stres smo izneli junački, uz čuvenu parolu da zajedno možemo sve. Sigurno da su igrači iscrpljeni, ali imaju problem da imaju jednog ludog trenera koji ne želi da odustane i da to prihvati kao razlog.

Ističe važnost meča.

– Momenat za slavlje je prošao, očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub, derbi je specifičan po sebi, igrali smo ih tri, detalji i sitnice odlučuju takvu utakmicu, tako će biti i sutra. Izaći ćemo u najjačem sastavu, mi smo skoro sve ciljeve ispunili, ovo dolazi kao, da se niko ne uvredi, jagoda na tortu, da zaokružimo sezonu najpozitivnije moguće. Igrajući 37 u prvenstvu je mngo teže nego pet u Kupu da uzmete trofej, ali to ne menja ništa, mi idemo na trofej – rekao je Stanković, koji je siguran da će meč biti napet i neizvestan.

O igračkom kadru kaže sledeće.

Sigurno će biti napeta i neizvesna utakmica jer se igra za trofej, opet kažem, finala su da ih pobediš, ne za nastupati u njima, to je rekao Murinjo i delim mišljenje sa njim. Nisam kalkulisao oko izmena na poslednjoj utakmici, procenio sam da je neko umoran ili ne. Svi sem Pićinija su na raspolaganju, osetio je bol u loži, nismo uspeli da ga oporavimo, ali imamo spremne zamene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter