0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

SON DOČEKAN KAO HEROJ: Pogledajte neverovatan doček za Sona u domovini! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.22 u 12:42

Korejac prevazišao sunarodnika.

Park Ji Sung je neko ko je u Južnoj Koreji važio za najboljeg fudbalera, za nekoga ko će teško biti dostignut u zemlji sa istoimenog poluostrva, ali kako se u Bajer Leverkuzenu pojavio Hung Min Son, jasno je bilo da nekadašnji fudbaler Mančestera može da dobije veliku konkurenciju.

To se i desilo, Son je prešao u Totenhem, gde je već niz godina deo ubojitog tandema sa Harijem Kejnom, a ove sezone je pripala i posebna čast za krilnog napadača. On je prvi igrač sa najvećeg kontinenta na svetu koji je poneo nagradu najboljeg strelca Premijer lige ikada. Doček na aerodromu u domovini, je malo reći, spektakularan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Son je postigao 23 gola, koliko i Mohamed Slah, pa su njih dvojica podelili laskavu nagradu. Korejac je pomogao Totenhemu da se vrati u Ligu šampiona, pa su Pevci imali dva boda više u borbi za četvrto mesto od najvećeg rivala, Arsenala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter