0
Evroliga

from left Jarrell Brantley Dmitrii Uzinskii Mario Hezonja Lorenzo Brown John Brown Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI POTRESI U EVROPSKOJ KOŠARCI: Transfer zvezde Uniksa koji će razbesneti mnoge!

Objavljeno: 25.05.22 u 09:14

Biće zanimljivo u Blaugrani.

Važio je Mario Hezonja za jednog od najvećih evropskih talenata sredinom prošle decenije, izabran je kao visoki pet pik na draftu, imao je značajne minute u NBA ligi, ali ipak nešto između njega i tog takmičenja nije funkcionisalo, pa se Super Mario nedavno vratio u Evropu.

Nakon nastupanja za Pao, on je ove godine otišao u Uniks, gde je pokazao sav svoj kvalitet i upotpuno revitalizovao svoju karijeru, pa ni ne čudi što je na radaru najjačih evropskih klubova. Ipak, kako javlja španska Marka, vicešampion evrope Real i krilo iz Hrvatske su došli do dogovora i on će od leta postati novi igrač kluba iz Madrida, a ugovor će biti potpisan na dve godine.

Ovo ćve verovatno razbesneti navijače Barselone za koju je nastupao do 2015. godine , ali će biti svojevrsna osveta Los Blankosa za Nikolu Mirotića, koji je imao suprotan put. Hezonja je beležio 14.2 poena po utakmici i hvatao 6.1 skok.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter