0
ATP

FOTO: STARSPORT

KRAJINOVIĆ: ‘Vidim svoju šansu protiv Feliksa! Biću agresivan!’

Objavljeno: 25.05.22 u 18:22

Odličan meč srpskog tenisera!

U okviru druge runde Rolan Garosa, Filip Krajinović je sa 3:1 (7:7, 6:2, 5:7, 6:1) savladao hrvatskog tenisera, Bornu Goja. Filipu je za drugi ovosezonski trijumf u prestonci Francuske bilo potrebno tri sata i šest minuta igre.

Filip se obratio medijima po zavšretku susretu.

-Veoma teško. Ne mogu da kažem da je nivo tenisa bio sjajan, igrao sam slabije nego u prvom kolu – on nije imao šta da izgubi i dobro servira. Duvao je jak vetar i teško je kontrolisati odbranu, a imao sam pritisak da pobedim, jer ovakve šanse moraju da se koriste. Pobeda je suština svega, mnogo je mečeva u karijeri kada se igrač ne oseća najbolje, lako je pobediti kad ide sve na svoju stranu – kazao je Krajinović i dodao:

-Sve vreme sam govorio sebi da moram da budem u meču, da ću dobiti šansu. Bio sam spreman da ću biti na terenu dugom, jer sam znao da neće biti lako. Poslednjih nekoliko nedelja sam napredovao u tome da budem koncentrisan sve vreme, pobeđujem dobre igrače.

Krajinović će u narednom kolu igrati protiv Kanađanina, Feliksa Ože-Aljasima, koji zauzima 9. poziciju na rang lisiti. Filip i Feliks su do sada igrali pet puta, a Kanađanin vodi sa 3:2 u trijumfima.

-On je deseti na svetu, za mene je to otvoren meč, on vidi svoju šansu, a vidim i ja. Imam vremena da vidim stvari na kojima sam danas grešio, na tome ću raditi na treningu sutra. Ući će agresivno, neće biti na osnovnoj liniji. Moraću i ja da budem agresivan, na ovom nivou ne vredi čekati greške – zaključio je Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter