0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ocaradaluva

KO JE POZNATA ZIDARSKA RUKAVICA: Momak iz Baije koji je zaludeo svet! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.22 u 15:09

Tiktoker je senzacija.

U današnje vreme nije neobično da ljudi preko noći postanu megazvezde, da im internet slava donese veliko bogatstvo, ili da glumci Diznija i Niklodeona preko društvenih mreža postanu slavne ličnosti koje organizuju i boks mečeve kao braća Pol ili KSI, ili postanu modeli poput Čarli D’Amelo ili Bela Poarč.

Ipak postoji neko ko se u celom tom svetu bogatih klinaca i ranih odraslih iz Amerike razlikuje, a to je skromni siromašni Brazilac iz Baije. U pitanju je Iran Fereira, mladi Tiktoker koji je u poslednjih par meseci potpuno osvojio svet. Poznat pod korisničkim imenom Luva De Pedreiro, odnosno zidarska rukavica, jeste zbog toga što je u svojim videima kao zaštitni znal nosio pocepane zidarske rukavice, po čemu je i počeo da bude prepoznatljiv.

Rođen je u Baiji, Brazil pre 21 godine, u siromašnoj porodici, bavio se fudbalom ali zbog građe nikada nije mogao da zaigra profesionalno. Beskrajno šarmantan i simpatičan, popularnost je stekao sa sjajnim potezima sa loptom, kao i šutiranjem iste na gol iz ogromne udaljenosti, da zemljanom terenu sa golom sa zarđalim stativama. Takođe je legendaran postao i njegov poklič „receba“ odnosno u slobodnom prevodu „dobra je“ kada god bi uradio potez koji je planirao.

Vremenom je počeo da snima sve „luđe“ videe, a srazmerno sa tim je rasla i popularnost, pa sada broji preko 13.5 miliona pratilaca na Instagramu, što je gotovo 26 puta više od Crvene zvezde, odnosno 65 puta više od Partizana. Na Tiktoku je broj pratilaca još veći. Nedavno je sa voljenim klubom, Vaskom, otpočeo saradnju, a popularnost Irana je tolika da je neretko da čitava tribina skandira njegovo ime iako nikada nije bio ni blizu da zaigra za klub.

Upoznale su ga najveće zvezde svetskog fudbala poput Nejmara, a nedavno je otputovao u Pariz gde na snimcima može da se primeti, ne može uopšte da se kreće na ulici od fanova u Gradu svetlosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter