0
Domaći fudbal

Lazar Markovic Milos Jojic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOJIĆ OTVORENO GOVORIO O ODNOSU SA NAVIJAČIMA: Automatski su se okrenuli protiv mene! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.22 u 10:29

Vezista za klupsku televiziju povodom 130 utakmica.

Partizan iza sebe ima uspešnu sezonu, uspeli su da izbore osminu finala evropskog takmičenja po prvi put još od 2005. godine, potom su bili konkuretni Crvenoj zvezdi u borbi za titulu još od 2017, ali i očekuje ih borba za trofej Kupa Srbije, pa tako crno-beli mogu da prekinu gotovo trogodišnji post bez osvojenog trofeja. Miloš Jojić je ušao u klub „sto“; usled 130 utakmica u crno-belom dresu, pa je povodom toga govorio za TV Partizan.

Osećalo se od prve utakmice. Nije krenulo kako bi trebalo, napravio sam penal u večitom derbiju, automatski su se navijači okrenuli protiv, bilo je dosta negodovanja… Pokušao sam da se izdignem i mogu da kažem da sam uspeo. Imao sam super sezonu, kao i svi mi. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo titulu“, rekao je Jojić da bi potom nastavio:

Ne znam iz kog razloga je takva atmosfera među našim navijačima. I kad smo imali plus pet osećalo se nezadovoljstvo. Ne znam iz kog razloga. Bože moj, mi smo profesionalci, idemo iz utakmice u utakmicu. Imali smo strašnu sezonu u Evropu, izgubili od Fajenorda, koji je pokaao da je izuzetno kvalitetna ekipa, što smo osetili na našoj koži. Holanđanima želim sreću u finalu Lige konferencije, a što se nas tiče, sve misli su u finalu Kupa Srbije, nadam se da ćemo na kraju slaviti“.

Svestan je da je Partizan imao sve u svojim rukama, ali uspeo da prokocka pet bodova prednosti.

Imali smo sve u svojim rukama, propustili smo veliku šansu, ali smo se i sami izborili da budemo u konkurenciji za titulu. Znamo kako je to izgledalo prethodnih godina. Ostala je još jedna utkamica, spremni smo i motivisani da Partizanu vratimo bar jedan trofej. To što nismo uspeli u Superligi ne sme da nam bud prepreka da kažemo: „E, nismo uzeli titulu, sad ćemo da sve pustimo niz vodu.“ Profesionalci smo, plaćeni smo za ovo, a iz ljubavi prema klubu moramo da istrčimo na teren i pronađemo motivaciju. Ima je i te kako. U prethodnom derbiju smo pokazalo da smo ravnopravni, ako ne i bolji od Zvezde. Pravo je vreme da to pokažemo opet i sezonu krunišemo peharom“, dodao je Miloš Jojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter