0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

VILANDER O NOVAKU: ‘Sve je mudriji kao teniser!’

Objavljeno: 24.05.22 u 17:21

Ponovo Vilander lepo priča o Novaku!

Mats Vilander godinama je poznat kao jedan od najvećih ‘hejtera’ Novaka Đokovića, međutim u poslednje vreme obično priča pozitivno o srpskom asu. Nakon što je Novak savladao Nišijoku, Vilande je rekao:

‘Vidite da je on sve mudriji kao teniser, taktički igra tačnije i s obzirom na njegove godine, izgleda izuzetno dobro. Ne mogu da verujem da igra na ovom nivou posle onog što sam video u Monte Karlu protiv Davidoviča Fokine. Neverovatna je razlika.’ – rekao je Mec i potom dodao:

‘Igraće mnogo tih večernjih mečeva, mislim da njemu to i nije tako važno kao Rafi Nadalu. Možda će jedino Karlos Alkaras uspeti da se nosi sa bilo kojom vrstom uslova, ali njega još ne mogu da stvrstam na nivo Novaka i Rafe. Moram da ga vidim kako pobeđuje tri ili četiri meča u tri seta. Gledajući ove momke, njihov fokus i intenzitet, ne mogu da razumem kako održavaju stalno tu vatru!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter