2
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Piksi 1.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI ODUŠEVIO VEČITE: Dolazi da prati poslednji derbi u sezoni!

Objavljeno: 24.05.22 u 16:23

Stiže selektor!

U četvrtak od 18 časova se na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana. Ova utakmica od velike je važnosti za obe ekipe, jer bi eventualnom pobedom Partizan ‘spasio sezonu’ nakon što su ostali bez titule, dok bi u slučaju pobede Crvene zvezde za njih to bila druga uzastopna dupla kruna.

Danas je potvrđeno da će duel večitih u finalu Kupa Srbije iz svečane lože pratiti i selektor A reprezentacije Srbije – Dragan Stojković Piksi. Po prvi put otkad je imenovan za selektora, on će uživo pratiti duel ovih dveju ekipa.

Na nedavno objavljenom proširenom spisku reprezentacije Srbije, našao se Strahinja Eraković, koji će sigurno biti pod posebnim pritiskom.

0
0

2 Komentara

  1. Kakva čast.TO JE LICEMERJE.ako nemaš nameru nekog uzvati u reprezentaciju ,A NEMAŠ,onda nemoraš ni dolaziti.sramotno je i pre svega jadno da ,zbog sukoba sa klubom,ne pzoveš najboljeg igrača lige,doktora fudbala.ili si lud ili si jadan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter