0
Evroliga

FOTO: Starsport

OVO JE FENOMENALNO: Stiže sjajna vest iz Grčke koju je Srbija jedva čekala – velike su šanse da Zvezda i Partizan zaigraju u Evroligi!

Objavljeno: 24.05.22 u 14:51

Ovog utorka smo saznali odličnu vest.

Nedavno je predsednik Evrolige Đorđi Bartomeu razočarao javnost u Srbiji kada je rekao da su male šanse da dva kluba iz ABA lige igraju Evroligu.

Sada, iz Grčke stiže nova, fenomenalna vest. Urednik portala ‘Eurohups’, Aris Barkas, saopšto je da će gotovo sigurno Zvezda i Partizan biti deo elitnog društva.

– Sa Zvezdom i Partizanom u finalu ABA lige skoro je sigurno da će poslednja tri mesta u Evroligi pripasti srpskim klubovima i Valensiji – napisao je Barkas, koji je jedan od najpouzdanijih košarkaških novinara.


Vredi pomenuti da finalna serija ABA lige kreće u petak, kada će prvu utakmicu odigrati košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Šampion regionalnog takmičenja će igrati u Evroligi, a pošto je Bursa odustala od igranja u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi zbog nemogućnosti za budžet od sedam miliona, oslobodilo se mesto za drugi srpski klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter