0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Tejtum se probudio i vodio Boston do izjednačenja u seriji, Majami nemoćan (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.22 u 08:53

Košarkaši Bostona slavili su protiv Majamija sa 102:82 u utakmici broj četiri finalne serije Istoka.

Seltiksi su tako izjednačili na 2-2 u finalnoj seriji te su odbranili domaći teren nakon pretrpljenog brejka i serija se vraća na Floridu u potpunom egalu.

Ekipa iz Masačusetsa odigrala je sjajno na svom parketu, pre svega blistavu prvu četvrtinu kada je imala nestvarno vođstvo 26:4, dok je Majami tokom prvih 12 minuta promašio iz svih mogućih pozicija. Koliko je sve bilo rešeno još u prvoj polovini meča svedoči i to da je Boston na poluvremenu imao prednost od 24 poena razlike, 57:33.

Džejson Tejtum je bio najefikasniji sa 31 poenom, osam skokova i pet asistencija. Pričard mu je pomogao sa 14, jednim više od Vajta, dok se nije osetila loša partija Džejlena Brauna (12 poena i šut iz igre 5/20). Na drugoj strani je Viktor Oladipo ubacio 23 poena, dok Džimi Batler nije imao svoje veče.

(VIDEO:YouTube/NBA Higlights)

Naredni, peti meč igra se u noći između srede i četvrtka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu. U finalu Zapadne konferencije Golden Stejt voriorsi vode 3-0 u pobedama protiv Dalas meveriksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter