0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MERKURXTIP ZA VAS IMA VRHUNSKE POKLONE: Ogromne kvote i bonusi!

Objavljeno: 24.05.22 u 16:12

Pet puta više zabave za sve

Samo u MerkurXtip-u spreman je vrhunski Bonus dobrodošlice, a na samom početku vas očekuje kvota 5!

Registruješ se, uplatiš depozit i pogodio si kvotu 5? Zvuči gotovo neverovatno da u nekoliko laganih koraka možeš sebi da obezbediš pet puta više zabave, ali je istinito i to će nam na prvu poverovati svi dosadašnji vlasnici Xtip Naloga.

Za sve nove korisnike, koji to postanu do 27. juna, prilikom uplate prvog depozita od 2.000 dinara ili više, spreman je sjajan bonus dobrodošlice pod nazivom „2+10“. Najprostije rečeno, ako uplatite 2.000 dinara ili više, dobićete bonus od 10.000 dinara, a tek onda slede igra i zabava u vidu otključavanja i pretvaranja bonusa u „pravi novac“.

Uslovi su opušteniji nego što je to uobičajeno tako da uz gomile dobre zabave, inicijalna uplata lako može da se uveća, a pravi je trenutak za to uz uvek atraktivne slot igre najboljih svetskih proizvođača i uz uvek atraktivnu ponudu za sportsko klađenje.

Oni koji već dobro poznaju šta MerkurXtip ima da ponudi, znaju da su njihovi slot turniri uvek atraktivni i uvek sa vrednim nagradama, a možemo da otkrijemo da će tek predstojeći period obeležiti nekoliko turnira koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz već standardnu ponudu, ima i nekoliko novina na koje bi svako bio ponosan.

Često možemo da čujemo da su uslovi teški i da je potrebno veliko znanje kako bi se bonus dobrodošlice pretvorio u „pravi novac“, ali kada je MerkurXtip u pitanju, sve je lakše zbog ponude koja je gotovo poslovično korak ispred svih. Evo daćemo samo jedan primer za sve ljubitelje sportskog klađenja, u toku je Rolan Garos, drugi ovosezonski Grend slem turnir na kom imamo svetskog broja jedan Novaka Đokovića. Naravno, nije usamljen, ali uvek ima najveće šanse za titulu, a tako je i ovoga puta. Svi vlasnici Xtip Naloga već su imali priliku da vide fantastičnu specijalnu ponudu za našeg Noleta i Grend slemove, ali to je samo vrh ledenog brega. Uostalom, ako nam ne verujete, možete i sami da se uverite, jer svakog dana vas očekuje mnogo mečeva, a samim tim i vrhunska ponuda uz koju je mnogo lakše ispuniti uslove i pretvarati bonus sredstva u „pravi novac“.

Za sve one fudbalske fanove, jun je svojim najvećim delom rezervisan za međunarodna takmičenja koja se negde poklapaju sa periodom trajanja akcije i bonusa dobrodoščlice u MerkurXtip-u. Na sceni će biti reprezentacija Srbije, ali i sve druge u Evropi jer se igra Liga nacija, pa i interkontinentalne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Biće to prilika da gledamo Piksijeve „orlove“ koji su nas plasmanom na svetsku smotru maksimalno razgalili, a u narednom periodu će odmeriti snage sa respektabilnim rivalima i dobićemo uvid u trenutnu formu koja će se dodatno brusiti za Katar.

Do 27. juna u MerkurXtip-u biće još sjajnih akcija, ne smemo sve da otkrivamo, ali možemo sa sigurnošću da tvrdimo da se novi korisnici neće pokajati, jer su igra i zabava zagarantovani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter